3FM Awards

Beste Zangeres: Ilse DeLange

  1. Nieuwschevron right
  2. Beste Zangeres: Ilse DeLange

Geen world of hurt voor Ilse DeLange, want zij won de 3FM Award voor ‘Beste Zangeres’.

De 3FM Award voor ‘Beste Zangeres’ is voor Ilse DeLange. Zij ontving de Award uit handen van 3FM DJ’s Claudia de Breij en Klaas van Kruistum.

Ilse DeLange wint 3FM Award voor Beste Zangeres

Haar erelijst groeit en groeit, want het is alweer de zevende keer dat de Almelose zangeres door de luisteraars van 3FM met een Award beloond wordt. Giel was erg onder de indruk van de schoenen van Ilse. Ze moest van hem met de andere genomineerde zangeressen een catwalk-loopje doen en ook hier blinkt ze in uit. Ilse had totaal niet verwacht dat ze de Award zou winnen, vooral omdat ze een tijdje weggeweest is vanwege het overlijden van haar vader.

Zevende 3FM Award voor Ilse DeLange

Ze won ‘Beste Zangeres’ al twee keer eerder, in 2007 en 2009 en heeft ook nog Awards voor ‘Beste Single’ (‘So Incredible’ uit 2009), Beste Album (Incredible uit 2009) en Beste Artiest Pop uit 2010 in de kast staan. Daar komt nu een derde exemplaar bij met daarop de mooie woorden ‘Beste Zangeres’. Al deze prijzen schitteren naast haar Schaal van Rigter uit 2009, die ze kreeg voor de single ‘So Incredible’, wat de meest gedraaide plaat van dat jaar was op 3FM.

Ster advertentie
Ster advertentie