3FM Awards

Gers Pardoel wint de 3FM Serious Talent Award 2012

  1. Nieuwschevron right
  2. Gers Pardoel wint de 3FM Serious Talent Award 2012

Gers Pardoel heeft op Paaspop in Schijndel de 3FM Serious Talent Award in ontvangst genomen.

Na een jaar ploeteren, bloed, zweet en tranen, was er voor de genomineerden voor de 3FM Serious Talent Award nog één horde te nemen: de uitreiking van diezelfde Award. Gers Pardoel won hem en ontving de 3FM Serious Talent Award 2012 uit handen van Tim van de Handsome Poets. Zij wonnen de Award in 2011.

3FM Serious Talent Award voor Gers Pardoel

Gers was samen met Kensington, Chef'Special, Chagall en Dotan genomineerd en liet met zijn medegenomineerden op Paaspop nog maar eens zien waarom.

De 3FM Serious Talent Award gaat naar de artiest of band die ten volste gebruik heeft gemaakt van het predicaat Serious Talent en daarmee de carrière naar een hoger niveau heeft getild.

Mister Serious Talent over Gers Pardoel:

Tijs van Liemt, coördinator van 3FM Serious Talent, licht de keuze voor Gers toe:

“De jury is van mening dat Gers Pardoel na zijn verkiezing tot 3FM Serious Talent definitief is doorgebroken als artiest. Succesvolle singles en samenwerkingen kwamen snel. De 3FM vakjury vindt dat Gers Pardoel ten volste gebruik heeft gemaakt van het label 3FM Serious Talent. In de toekomst verwachten wij nog veel van hem."

"Wij zijn trots op het aanbod en de hoge kwaliteit van de Nederlandse artiesten in de 3FM Serious Talent Award line up. Ook dit jaar hebben onze luisteraars kennisgemaakt met getalenteerde nieuwe artiesten van eigen bodem.”

Ster advertentie
Ster advertentie