3FM Awards

Michiel belt met Joshua van Chef' Special

  1. Nieuwschevron right
  2. Michiel belt met Joshua van Chef' Special

Het gaat lekker met Chef’ Special, heel lekker! De jongens zijn drie keer genomineerd voor een 3FM Award en ze zijn bezig met de opvolger van hun debuutalbum.

Michiel belde in zijn programma met Chef' Special-frontman Joshua. Chef’ Special heeft twee weken in Frankrijk gezet. Daar hebben ze niet alleen van het goede leven genoten, maar ook een goede start gemaakt met de nieuwe plaat. En ze zijn maar liefst drie keer genomineerd voor een felbegeerde 3FM Award.

3FM Awards-nominaties Chef’ Special

De jongens zijn genomineerd voor de Serious Talent Award. Daar kan niet op gestemd worden, een vakjury mag zich over die zware beslissing buigen. Maar winnaars van de andere twee categorieën waarin ze genomineerd zijn, worden helemaal door de 3FM luisteraars bepaald. De band is in de race voor Beste Nieuwkomer en voor Beste Live Act.

Joshua over het nieuwe album

Beginnen aan een tweede album is nooit makkelijk. Hoe verging het de jongens van Chef’ Special? Hebben ze al nieuw werk? En wat verwachten ze van de 3FM Awards? Je hoort het in het gesprek dat Michiel Veenstra donderdag (29 maart 2012) met frontman Joshua had.

Ster advertentie
Ster advertentie