Nu op 3FM: -

Beluister hier 'More Life' van Drake

Zondag 19 maart 2017 - 11:08 uur

Zijn nieuwste release heet More Life: A Playlist By October Firm en is geen album, maar eigenlijk ook weer wel. Oke, Drake.

Er is nieuw werk van Drake! Heel veel nieuw werk van Drake! Het staat alleen niet gebundeld op een album, maar in een 'playlist project'. Tenminste, dat is wat Drake zei toen hij More Life liet horen tijdens zijn radioshow op Beats 1. 

Een tussendoortje

'October Firm' uit de titel wijst op Drake en zijn manager Oliver El-Khatib, waardoor fans gingen speculeren dat het geen écht album zou zijn. Nou, dat klopt dus volgens Drake:

“It’s not an album but it is a body of work I’m creating, just to bridge the gap between my major releases, to keep people excited”

More Life ging gepaard met weken teasen via social media, maar uiteindelijk heeft 'ie hem keurig gereleased op de laatst aangekondigde datum. Thanks, Drizzy!

More Life

Drake is niet al te zuinig geweest: op More Life staan maar liefst 22 nummers die bij elkaar één uur en eenentwintig minuten in beslag nemen. 

Hij heeft ook verschillende feature-artiesten in de playlist staan: Kanye West, PARTYNEXTDOOR, Young Thug en Jorja Smith zijn slechts een paar van de namen. Je checkt het volledige album hieronder.

Meer 3FM nieuws

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen