3FM nieuws

DJ Khaled is up to something!

  1. Nieuwschevron right
  2. DJ Khaled is up to something!

DJ Khaled is de meester in het schreeuwen van z'n eigen naam, maar hij heeft ook een geheimzinnige kant. Hij is bezig met een video met artiesten waar we u tegen zeggen.

DJ Khaled is erg trouw aan Snapchat, maar de DJ liet ons via Instagram weten dat hij echt iets tofs heeft klaarstaan. Eén voor één liet hij het de puzzelstukjes van het topgeheim op zijn plek vallen. Hij gaat een vurige video droppen met niemand minder dan....

Justin Bieber

De posts in all caps van DJ Khaled kennen we wel. Hij roept daarin altijd van alles, maar nu laat 'ie ook een keer wat zien. Check ff dit mooie kiekje van Justin!


Of Justin net zo enthousiast is als Khaled, weten we niet helemaal zeker door z'n awkward< face.

Migos

Ook de 'Bad and Boujee'-heren uit Georgia doen mee aan de top secret video. De track gaat superlekker in Amerika en nu ook in ons kikkerlandje. Niet gek dat Khaled ze een uitnodiging heeft gestuurd voor deze video.

Mystery Guest

De geruchten gaan dat ook Lil Wayne een bijdrage gaat leveren aan dit anthem. Hier is geen beeldmateriaal van, dus moeten we maar de geruchten geloven.

Mega-samenwerking

De track en de videoclip is een feit. Hij is vandaag gedropt. De clip straalt zomer, vrouwen en plezier uit. Justin is helemaal niet awkward, de geruchten over Lil Wayne klopte en dat DJ Khaled nog een paar keer zijn naam roept, kon natuurlijk niet ontbreken. Check hier de video.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie