3FM nieuws

Stop waar je mee bezig bent en luister naar 'All Night' van Chance The Rapper

  1. Nieuwschevron right
  2. Stop waar je mee bezig bent en luister naar 'All Night' van Chance The Rapper

De perfecte voorbereiding op een avond stappen. Ook goed voor een spontane solo danceparty in je kamer.

Iedere week komen er weer tracks bij op de playlist van 3FM, sommigen súpernieuw en sommige net ietsje minder... 'All Night' van Chance The Rapper is er eentje uit de tweede categorie. Hij zweeft al een tijdje rond online, maar vanaf nu hoor je hem ook iedere dag voorbij komen op 3FM!

'All Night'

Volgens Chance The Rapper is dit Chance The Rapper's beste track. In 'All Night' rapt hij over de nadelen van zijn nieuwe succes: iedereen wil wat van hem, terwijl hij gewoon lekker van feestjes wil genieten. De track is geproduceerd door Kaytranada (yes, die van 'Together') en is een throwback naar de Chicago house-scene uit de jaren '80.

Wie is Chance The Rapper?

Chancelor (Chano) Jonahthan Bennett is een 23-jarige rapper uit Chicago. Zijn debuutalbum Coloring Book bracht hij uit zonder platenlabel en distributie: hij houdt daar dus geen cent aan over. Alles staat gratis online. Hij verdient zijn geld dankzij merchandise en tour-inkomsten.

Chance won in februari maar liefst drie Grammy's, een unieke prestatie. Het is de eerste keer dat een artiest op basis van streamingcijfers genomineerd was én won. Eén van de Grammy's was voor Best Rap Performance. Volledig terecht, if you ask us:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie