Video

Typhoon schittert in het theater...

  1. Nieuwschevron right
  2. Typhoon schittert in het theater...

...maar wanneer zien we de man weer terug op de festivalweides?

Nieuwe theatertour

Met een compleet uitverkochte theatertour heeft Typhoon het misschien wel drukker dan ooit. Nu heeft hij ook nog aangekondigd om er een compleet nieuwe tour aan vast te plakken, samen met het strijkersensemble 'Amsterdam Sinfonietta'. Typhoon en strijkers? Zelf snapt hij dat het misschien een beetje gek klinkt, maar hij belooft dat het heel speciaal gaat worden.

Aan het AD liet de rapper weten geen one-trick pony te willen worden. Na het enorme succes van Lobi Da Basi was Typhoon klaar voor iets anders. Blijven ontwikkelen, dat is key. In ieder geval wordt het niet wéér een zomer met veertig festivalshows.

Typhoon op de festivals?

Maar wat betekent dit voor ons? We hebben juist enorm genoten van de energie en liefde die deze man met zijn titanenband wist te verspreiden op een Lowlands of Pinkpop. Zien we hem nu nooit meer terug? Vast niet! Maar de komende tijd zul je 'm toch echt moeten gaan opzoeken tussen vier muren, balustrades en rode gordijnen.

De eerste reeks van de theatertour is uitverkocht, maar Typhoon heeft de smaak duidelijk te pakken. De Avrotros maakte deze prachtige aflevering onder andere over de Moro Lobi-tour. Geniet ervan en smelt alvast weg bij het idee dat we Typhoons blote voetjes echt nog wel een keer over de festivalweides gaan zien dartelen.

Ster advertentie
Ster advertentie