Meer NPO
STER Advertentie

#THEWEEKNDGESPOT: Dít gebeurde er

Vrijdag 24 februari 2017 - 17:10 uur

Heb jij The Weeknd gespot?

Vrijdag 24 februari was het The Weeknd-dag op 3FM en waren we de hele dag met 'Abel' op pad’. Samen met zijn beveiligers reisde The Weeknd door het land om met zijn grootste fans op de foto te gaan en deed daarbij onder andere Utrecht, Amsterdam, Apeldoorn en Zwolle aan. 

But why?!

Op Vrijdagavond staat The Weeknd in de Ziggo Dome en je raadt het al… 3FM had de laatste kaarten! Nederlandse fans gingen massaal met The Weeknd op de foto en stuurden ze door naar 3FM. Een aantal lucky bastards werden teruggebeld en wonnen de felbegeerde kaarten, waaronder Lise. Zij maakte een vlog over het avontuur en stopte daar ook nog flink wat beelden van het concert in. Lekker nagenieten!

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.
 

Hints

Het begon allemaal vanmorgen, rond een uurtje of negen. The Weeknd genoot in Utrecht van een lekker kopje koffie om een beetje wakker te worden.

Al snel werd Abel gespot door Toine! Michiel belde hem met een boodschap die zijn hele vrijdag veranderde…

 

Natúúrlijk hadden we meer kaarten om weg te geven. Martina ging in Apeldoorn met de wereldster op de foto. Alles voor gratis kaartjes. Martina gefeliciteerd met je kaartjes!

Na Utrecht en Apeldoorn bezocht te hebben wilde Abel nog meer zien van ons landje. The Weeknd bracht ook een bezoekje aan Zwolle. De wantrouwige Lise twijfelde wel aan de echtheid van de wereldster, maar de foto die ze maakte leverde haar wel een kaartje op.

 

 

Gespot in Amsterdam!!

De laatste locatie die The Weeknd aandeed was Amsterdam. Vlak voor zijn optreden stond hij doodleuk op De Dam om met zijn Nederlandse fans op de foto te gaan.

[ AFBEELDING MIST ]

Check hier onze hele snapchat story:

En de laatste gelukkige kon meteen door naar de Ziggodome! Enjoy!

 

 

Dan wensen we je tot slot nog een fijn Weeknd!

Meer 3FM nieuws

Kijk live naar 3FM

Populair op 3FM