3FM nieuws

Machine Gun Kelly en Camila Cabello zijn de moderne Romeo en Julia

  1. Nieuwschevron right
  2. Machine Gun Kelly en Camila Cabello zijn de moderne Romeo en Julia

Voor zijn nieuwste track 'Bad Things' schakelde Machine Gun Kelly de hulp in van Camila Cabello en samen creëerden ze deze perfecte poptrack over de onmogelijk liefde tussen een onschuldig meisje en stoere bad boy. Klinkt corny, is het ook een beetje, maar op een super toffe manier.

MGK en Camila Cabello

De Amerikaanse rapper Richard Colson Baker ook wel bekend als Machine Gun Kelly heeft zijn meest succesvolle hit to date te pakken. Samen met Fifth Harmony lid Camila Cabello schreef hij 'Bad Things'. De views en streams gaan harder dan ooit en ook wij zijn fan waardoor je deze track vanaf nu extra vaak op 3FM hoort.

Een modern sprookje

Maar even terug naar de track waar het om draait. 'Bad Things' is een moderne sprookje. MGK als Romeo en Camila als Julia. De stoere rapper en het onschuldige meisje met de bizar hoge stem. Die stem was ook de reden dat MGK voor juist deze zangeres koos. "She was belting the notes out, not using AutoTune, and it was just beautiful."

"There is something about America's sweetheart and America's bad boy." - MGK

Vanaf de eerste keer dat Camila het nummer hoorde, had ze er een connectie mee. "To me it's sexy, but I didn't really think about it as being edgy and a step further, because it represents feelings about love that I related to." Een moeilijk liefdesverhaal waar iedereen zich wel in herkent.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nieuw album

Dit nummer is volgens MGK slechts nog maar het begin van zijn succes en world domination. "I'm a storyteller. I gotta write movies and books every day. I'm finishing up a new album now, and 'Bad Things' plays a part in the story of it."

Ster advertentie
Ster advertentie