Meer NPO
STER Advertentie

'Are You With Me' van Lucas Hamming is de 3FM Megahit

Vrijdag 9 december 2016 - 17:15 uur

Voor het themalied van 3FM Serious Request is Lucas Hamming de studio ingedoken. Al na het eerste ingetogen refrein kun je 'Are You With Me' meezingen en dat mag het hele land dan ook gaan doen.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM Serious Request

Het nummer is vanaf nu overal te downloaden en te streamen. Spotify, Deezer, you name it! De opbrengst gaat naar 3FM Serious Request, dat dit jaar aandacht vraagt voor kinderen die onnodig sterven aan de gevolgen van een longontsteking: een stille ramp die elke 35 seconden een kinderleven eist.

Trots

Lucas Hamming vindt het erg bijzonder dat hij met zijn muziek een bijdrage kan leveren aan 3FM Serious Request.

"Ik ben heel erg trots en blij met het resultaat. Het enige wat ik hoop is dat heel Nederland zich in de week voor kerst bij de actie aansluit en zich in gaat zetten voor deze stille ramp!"

 

JAAAAAA ARE YOU WITH ME @3FM MEGAHIT!!!!!!!!!!

Een foto die is geplaatst door Lucas Hamming (@lucashamming) op


De actie

3FM en het Rode Kruis vragen dit jaar aandacht voor een stille killer: longontsteking. Een longontsteking is wereldwijd de dodelijkste infectieziekte voor kinderen van 5 jaar en jonger. In Azië en Afrika is dit een groot probleem, met name in landen als Ivoorkust, Soedan en Ethiopië. 3FM-DJ Wijnand Speelman reisde in november naar Ivoorkust en zag daar met eigen ogen hoe groot het probleem is. Zijn videoverslag is binnenkort te zien op 3fm.nl. Bekijk hier alvast de foto's.

>> Kijk hier op de Kom In Actie-pagina

Kijk live naar 3FM