Video

Een heerlijk potje janken met Lukas Graham

  1. Nieuwschevron right
  2. Een heerlijk potje janken met Lukas Graham

Heel eerlijk zijn we daar toch allemaal wel een beetje aan toe tijdens deze donkere decemberdagen. Jij ook? Kijk dan deze emotionele videoclip voor de nieuwe single 'You're Not There' van Lukas Graham.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nieuwe single 'You're Not There'

Het overlijden van zijn vader op jonge leeftijd heeft veel impact gehad op het leven van Lukas. Ondanks het grote gemis is deze gebeurtenis ook een enorme inspiratiebron voor hem geweest. De enorme hit '7 Years' ging er al over en nu zijn nieuwe single 'You're Not There'.

“Writing is very cathartic for me. I write about what happens in my life — and my dad’s passing was a huge blow to me. He was my biggest fan and biggest motivational force. He never pushed me into doing music, he just supported my choices. He was the supportive, cool dad and it’s really tough to be a half-orphan.” - Lukas Graham

Live zien?

Lukas Graham is op dit moment met zijn band op wereldtour. Op 11 maart staan ze in de 013 in Tilburg en die dag erna in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Lekker avondje wegzwijmelen en huilen? Dat moet je daarbij aanwezig zijn!

Ster advertentie
Ster advertentie