3FM nieuws

Clean Bandit neemt het op voor single moeders met 'Rockabye'

  1. Nieuwschevron right
  2. Clean Bandit neemt het op voor single moeders met 'Rockabye'

Your mom might be a stripper. Dat is zo'n beetje de boodschap die een paar Youtube-gebruikers uit de video voor 'Rockabye' haalden, de nieuwe single van Clean Bandit, Sean Paul en Anne-Marie. Dat is alleen niet per se wat Clean Bandit bedoelde ;)

Anne-Marie

Maakt Sean Paul ook van deze track een wereldhit? Who knows. Na Sia's 'Cheap Thrills' bundelt Sean nu zijn krachten met de Britse zangeres Anne-Marie en Clean Bandit, die je misschien nog wel kent van 'Tears' en oud-3FM Megahit 'Rather Be'. Met z'n drieeën hebben ze 'Rockabye' in elkaar gesleuteld, een nieuwe track die je natuurlijk hoort op 3FM!

Een ode aan single moeders

'Rockabye' is supercatchy en op het eerste gezicht verwacht je niet meteen dat er een serieuze boodschap achter zit. Nou, die is er dus wel. 'Rockabye' is een ode aan de single moeders die alles op alles zetten om hun kind een goed bestaan te geven. Dat zie je onder andere terug in de lyrics...

"She tells him 'your life ain't gonna be nothing like my life / You're gonna grow and have a good life / I'm gonna do what I've got to do"

... Maar je ziet het ook in de video! Twee single moeders hebben de hoofdrol, werkend als paaldanseres om rond te komen. Geen ideale situatie, maar ze doen het uit liefde voor hun kids. Check 'Rockabye' hier!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie