Meer NPO
STER Advertentie

Sander was bij Bring Me The Horizon: "Ik ben een beetje schor..."

Maandag 14 november 2016 - 15:50 uur

Er stond zondagmiddag al een enorme rij voor de Heineken Music Hall voor 3FM Presents: Bring Me The Horizon. Check hier de mooiste foto's en het hoogtepunt van de avond volgens 3FM-DJ Sander Hoogendoorn.

(Foto: Ben Houdijk)

Bring Me The Horizon was eerder in 2016 al een keer te vinden binnen onze landsgrenzen: ze stonden op Pinkpop! De Britse band kwam zondag 13 november terug voor een eigen show in de Heineken Music Hall. 3FM-DJ Sander Hoogendoorn is fan en was erbij. Wat was zijn hoogtepunt?

Sander is een tikkie schor

Sander Hoogendoorn, verantwoordelijk voor uw nieuwe avondshow, zong zondagavond de longen uit zijn lijf. Hij heeft daar iets te goed z'n best gedaan.

"Oh, het was TOP! Je hoort 't ook aan m'n stem nu, ben een beetje schor..."

Ondanks alle toffe muziek die voorbij kwam, vond Sander het mooiste moment van de show een speechmomentje van zanger Oliver Sykes.

"Hij zei tegen het publiek "If it wasn't for this band, I'd probably be dead." Dat heeft alles te maken gehad met zijn tijd in de rehab, voor drugsgebruik. Dat heeft hem veranderd, maar ook de sound van Bring Me The Horizon."

Na Oli's tijd in rehab is de muziek van Bring Me The Horizon anders gaan klinken, aldus Sander. Het is minder duister en met minder geschreeuw. Het is zelfs wat poppier te noemen! De show in de HMH was een mooie mix van 'beide' bands. 

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Lois zat 11 uur in de rij voor Bring Me The Horizon

3FM-DJ Herman Hofman belde zondagochtend met Lois, een fan die al om 11 uur 's ochtends in de rij stond voor het concert. Herman snapte daar geen zak van en haalde verhaal bij haar moeder, die tot zijn stomme verbazing net zo hard fan was als haar dochter! 

'Lois gaat 11 (!!!) uur in de rij staan voor Bring Me The Horizon #fangirl'

Het concert van Bring Me The Horizon in foto's

Wie denkt dat het een grauwe, grijze bende was in de HMH, heeft het mis. Bring Me The Horizon zette een supervette show neer waar zelfs streamers aan te pas kwamen! Hieronder check je de mooiste fotos van 3FM-fotograaf Ben Houdijk.

Want more? Check ook:

>> Het gebeurt echt: 5 maanden in de rij voor een concert
>> Alles wat je moet weten over Bring Me The Horizon
>> Overleef elke concertwachtrij met deze 8 tips
>> Bring Me The Horizon leert oma schreeuwen

Kijk live naar 3FM