Meer NPO
STER Advertentie

Foo Fighters op Rock Werchter 2017

Dinsdag 15 november 2016 - 15:00 uur

Dat werd vanmiddag bevestigd nadat de band gisteren al hun tourschema aanvulde met het Belgische festival en de Foo Fighters-map rood kleurde in België. Maar even hè, we zien toch ook echt een stukje Nederland in het rood. Guys, wat betekent dit?!

Rock Werchter 2017

Hartstikke leuk voor onze zuiderburen natuurlijk, maar hoe zit 't met ons? We weten allemaal dat Amerikanen het soms nogal lastig vinden om de landsgrens tussen België en Nederland aan te duiden. Dus is dit slechte topografie of zit er voor ons toch nog een kans in? We wachten rustig (nee hoor, gespannen!) af.

Wel of niet op Pinkpop

Onlangs bevestigde Pinkpopbaas Jan Smeets namelijk voor een zoveelste keer dat de Foo Fighters écht niet op Pinkpop staan komend jaar. Weet je dat écht zeker, Jan?

Europese tour

Een week geleden lanceerden de Foo Fighters een online paspoort waar langzaam steeds meer Europese landen rood kleuren. Iets wat tot nu toe telkens de aankondiging van een festival betekende. Op dit moment zijn Open'er Festival in Polen, Roskilde in Denemarken, Mad Cool in Spanje en NOS Alive in Portugal bevestigd 

Nieuw Foo Fighters-album

Ondanks dat Dave volgens geruchten bezig is met een soloplaat en ook drummer Taylor Hawkins net een eigen album heeft opgenomen, ontstaan er steeds meer geruchten dat er voor eind 2017 een nieuw Foo Fighters-album is. Producer Butch Vig (die heeft meegewerkt aan Nevermind, Wasting Light en Sonic Highways) zegt weer met de band aan 't werk te zijn. Wij geloven je graag, Butch!

Kijk live naar 3FM