3FM nieuws

DJ Khaled’s major keys to succes voor zijn zoon

  1. Nieuwschevron right
  2. DJ Khaled’s major keys to succes voor zijn zoon

Er mag geen twijfel over bestaan; DJ Khaled is de beste Snapchatter aller tijden. En dat heeft hij vooral te danken aan de wijsheden die hij deelt. Zijn Snap-credibility is zo on fleek dat hij zelfs de geboorte van zijn zoon op Snapchat deelde! Maar welke wijsheden geeft hij door aan zijn eigen kind?

Major key

De 40-jarige DJ Khaled is vooral bekend van zijn wijsheden op Snapchat. Nu hij een zoon heeft gekregen, zal hij veel van die wijsheden door gaan geven. Zoals bijvoorbeeld hard werken, niet in paniek raken, de week positief beginnen en de goede zeep gebruiken. Major key: In life you have to take your trash out.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De bevalling

What a time to be alive. In 2016 kunnen we de pure emoties die een bevalling teweeg brengen gewoon volgen op Snapchat. DJ Khaled snapte het hele proces, tot aan de gesprekken met dokters aan toe. De muziek onder zijn snaps zijn zorgvuldig uitgekozen, waaronder nummers van zijn album Major Key te horen. Maar heel eerlijk, het geluid van zijn huilende kindje aan het einde is het allermooist. Probeer dat maar eens te kijken zonder dat de tranen over je wangen rollen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie