Meer NPO
STER Advertentie

Blessed van Jonna Fraser is 3FM Album van de Week

Vrijdag 21 oktober 2016 - 15:47 uur

Jonna (Jonathan) Fraser is 22 en komt uit Zaandam-Zuid. Al op jonge leeftijd is hij in de ban van hiphop. Het is zijn uitlaatklep geworden. Deze week is Blessed 3FM Album van de Week.

>> Win Blessed van Jonna Fraser!

3FM Serious Talent

Blessed is alweer het derde studioalbum van Jonna Fraser. De mix tussen zwoele soulmuziek en harde rap wordt overal geprezen. Zo is 'Do Or Die' al bijna zestien miljoen keer beluisterd op Spotify! Hij en Broederliefde ontvingen in juni een Platina Plaat voor de track. Een paar maanden later werd hij uitgeroepen tot 3FM Serious Talent. Jonna heeft zijn jaar zeg maar best wel.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

New Wave en Broederliefde

Op Blessed staan behoorlijk wat samenwerkingen. Jonna heeft zijn naam al flink waargemaakt in de Nederlandse hiphopwereld. Zo maakt hij bijvoorbeeld ook deel uit van de hiphopformatie New Wave en is hij samen met Broederliefde in verschillende tracks te horen.

"New Wave gaf een hele goede boost. Ik werkte al heel veel, maar na New Wave gaf ik vol gas. Ik heb veel geleerd daar." – Jonna tegen 101 Barz

Jonna Fraser Tour

Live is Jonna Fraser ook echt een aanrader. Hij laat zelfs de stijfste festivalgangers dansen. Jonna, die voorheen de 'featuring' artiest was, staat nu zelf als ijzersterke act op het podium en bewijst dat hij ook zonder de hulp van anderen slaagt. Op dit moment staat Jonna Fraser tot het einde van het jaar bijna elke dag op het podium. Hij treedt bijna dagelijks op, met soms meerdere shows op een dag. Wil je hem live zien? Dat kan. Check zjn site voor meer info. But first: beluister zijn album!

>> Meer 3FM Albums van de Week

Meer 3FM nieuws

Populair op 3FM