Video

De videoclip van 'Starboy' is een soort psychologische thriller

  1. Nieuwschevron right
  2. De videoclip van 'Starboy' is een soort psychologische thriller

Eindelijk is er een videoclip bij de 3FM Megahit van The Weeknd. En wat voor één! Er is moord, een identiteitscrisis en vooral luxe auto's en huizen die in de fik worden gestoken. Het lijkt een fucking Hitchcock-film.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vlak voor de release van 'Starboy' liet The Weeknd al weten dat hij klaar was voor een nieuw tijdperk. Iets wat hij in deze videoclip wel heel letterlijk neemt. We hadden het hierboven over een moord, toch? Nou, The Weeknd inclusief zijn iconische kapsel wordt in deze video koelbloedig afgemaakt door de nieuwe versie, zonder haar. Het is duidelijk: hij is klaar voor een nieuw tijdperk!

EMA nominatie

De videoclip ontving drie dagen voor de release al een EMA Nominatie. Huh? Ja, precies! Die 'huh' voelden meer mensen. Daardoor ontstonden er natuurlijk bizar hoge verwachtingen voor de video. Wat vind jij? Worden ze waargemaakt?

'Starboy' is 3FM Megahit

'Starboy' is een samenwerking met Daft Punk en deze week de 3FM Megahit. De single kwam afgelopen vrijdag (23 september) na weken van speculaties eindelijk uit. En gelukkig houdt The Weeknd niet van half werk, dus dropte hij er — in één soepele move — ook nog een albumaankondiging bovenop. Het gelijknamige album komt uit op 25 november en bevat maar liefst achttien tracks. Zo doe je dat, Starboy!

Ster advertentie
Ster advertentie