Video

Drake krijgt cheesecake naar zijn hoofd gesmeten

  1. Nieuwschevron right
  2. Drake krijgt cheesecake naar zijn hoofd gesmeten

Drake heeft een videoclip online gezet van maar liefst twaalf minuten lang. In de korte film, die hij mede-regisseerde, krijgt hij er flink van langs.

'Child's Play'

Het nummer 'Child's Play' heeft sinds 3 september een videoclip. Een videoclip met een hoge dosis spanning, achterdocht en hysterie.

Als Drake in een restaurant de wc bezoekt laat hij zijn telefoon op tafel liggen. Zijn liefje, gespeeld door Tyra Banks, kan zich niet bedwingen en checkt zijn inbox. Altijd een slecht idee. Ze ontdekt een sms'je van een zeker iemand die hem Audrey noemt, Drake's echte naam. En dat schijnt nogal wat te betekenen.

"I call you Aubrey, your mum is calling you Aubrey! This b*tch calls you fucking Drake."

Drake probeert er nog wat van te maken, maar het is hopeloos. Tyra Banks wordt helemaal gek en smijt de cheesecake in zijn gezicht.

Drake en Rihanna

En dan nog meer Drake. Het lijkt erop dat hij en Rihanna dezelfde tattoo hebben van een haai. Ja ja. Hot news. Drake schijnt 'm al een tijdje te hebben, maar nu heeft RiRi dezelfde op haar enkel laten zetten. Dat het stel er sinds een paar weken geen geheim meer van maakt dat ze elkaar heel leuk vinden, weten we. Maar een tattoo is wel een dingetje hoor ;-)

Camo shark for my dear friend @badgalriri Also... I just found out you can zoom on IG- enjoy :)

Een foto die is geplaatst door Bang Bang (@bangbangnyc) op 1 Sep 2016 om 10:33 PDT

Ster advertentie
Ster advertentie