Meer NPO
STER Advertentie

'Do I Ever' van Kensington is de nieuwe 3FM Megahit

Vrijdag 2 september 2016 - 19:15 uur

Hoe kon het ook anders, deze week gaan we Kensington heel vaak horen. We moesten twee jaar wachten op nieuw geluid. Achteraf gezien was dat helemaal niet erg, want 'Do I Ever' knalt zo lekker binnen, dat de single deze week is uitgeroepen tot 3FM Megahit!

Drie dagen lang konden de fans zich mentaal voorbereiden op de release van dit nummer. Vanaf het moment dat de band een grote drie op hun social media plaatste, begon men iets te vermoeden. De volgende dag verscheen er een grote twee en toen was alles wel duidelijk: dit is het grote aftellen!

3FM-DJ Frank van der Lende belde met gitarist Casper Starreveld en sprak met hem over de nieuwe single. Caspar legde de release uit als de gezonde spanning voor een belangrijke wedstrijd. "Je hebt er zin in, maar het is ook wel spannend."

3FM-DJ Frank van der Lende belde met gitarist Casper Starreveld over de single

'Frank praat met Casper over de nieuwe single van Kensington'

Kensington brengt op 28 oktober 2016 hun vierde album Control uit. 'Do I Ever' is de eerste single van dat album. Zodra je het nummer hoort, realiseer je pas hoe erg we Kensington hebben gemist en hoe hard we een band als deze nodig hebben. Stel je even voor: je staat in de Ziggo Dome, voor de mainstage van Pinkpop of in de Alpha-tent van Lowlands en je hoort deze track als afsluiter… Vuurwerk, confetti, meezingen, alles!

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM x Kensington in de A'DAM Toren

Vanaf maandag geven we de hele week kaartjes weg voor een exclusief optreden van Kensington in de A'DAM Toren in Amsterdam. Klik op de link hieronder om erachter te komen hoe je kans maakt hier bij te zijn. 

>> Maak kans op een exclusief optreden van Kensington

Kijk live naar 3FM