3FM nieuws

Mac Miller & Anderson .Paak repareren de zomer

  1. Nieuwschevron right
  2. Mac Miller & Anderson .Paak repareren de zomer

Het weer is momenteel niet veel soeps, maar als je 'Dang!' van Mac Miller en Anderson. Paak hoort is dat zo vergeten. 'Dang!' staat sinds deze week op de 3FM-playlist en geeft je instant zomer!

'Dang!' is de nieuwste single van Amerikaanse rapper Mac Miller, in samenwerking met Anderson .Paak. In 'Dang!' proberen Mac en Anderson hun meisjes terug te winnen door hun meest gevoelige kant te laten zien.

Liefde op het eerste gezicht

Vrouwen zijn sowieso een populair thema bij Mac Miller. Zo gaat zijn nieuwe plaat The Divine Feminine heten. Op die plaat is overigens niet alleen Anderson .Paak als gastartiest te horen, ook Kendrick Lamar en CeeLo Green dragen een steentje bij!

Voor 'Dang!' kwam de basis bij Anderson .Paak vandaan, vertelt Mac Miller in een interview. Bij het horen van de eerste noot was hij verkocht:

"Dit was een van zijn ideeën en ik wist het gelijk: 'Yo, dit is het!'. Ik werkte eraan, stuurde het terug en we hadden een track." - Mac Miller

Kleurtjes overal

Waan jezelf even in een wereld die tien keer kleurrijker is dan normaal. Geniet van de video voor 'Dang!'.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De artistieke kant van Anderson

Op de schaarse momenten dat Anderson .Paak niet bezig is met het schrijven en produceren van hits, besteedt hij tijd aan zijn Instagram-account. Da's namelijk best een kunstwerk! Hij maakt er een sport van om steeds negen foto's achter elkaar te plaatsen, die samen één grote afbeelding vormen. Dat ziet er ongeveer zo uit.

Kunstig, toch? Check voor het volledige effect de pagina zelf!

Ster advertentie
Ster advertentie