Video

Zanger originele Pokémon-theme duikt opnieuw studio in

  1. Nieuwschevron right
  2. Zanger originele Pokémon-theme duikt opnieuw studio in

Jason Paige, de man die het originele Pokémon-theme inzong voor de serie, is onlangs weer de studio ingegaan voor het legendarische nummer 'Gotta Catch 'Em All'. En dat is een mooi gezicht. Kijk maar:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

We vragen ons alleen wel een beetje af of hij playbackt...

Pokélovers

Het is de laatste tijd smullen geblazen voor mensen met een zwak voor Pokémon. De Japanse hype is weer vol in bloei dankzij Pokémon Go. En nu heeft ook Jason Paige van zich laten horen. De zanger zong in 1998 hét Pokémon-liedje in, en heeft dat nu nog een keer gedaan. Spin vroeg of hij zijn hart ook al verloren heeft aan het spel:

"No, but I’ve seen people running down the street while playing Pokémon Go. I’m going to download it and check it out. It’s incredible how technologies come together." - Jason Paige

Pokémon baby's

Het gehypte spel brengt niet alleen de technologie bij elkaar, ook de mensen! Dankzij de rage schijnen er zogenoemde Pokébaby's aan te komen. In Engeland en de Verenigde Staten is het al zover. Daar is een groei te zien van baby's die vernoemd zijn naar een Pokémon. Namen als Onyx, Eevee of Ash worden binnenkort ook in Nederland verwacht. Althans, dat meldt het AD.

Jason Paige - 'Gotta Catch 'Em All' (2016)

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie