Meer NPO
STER Advertentie

Max Meser benoemd tot 3FM Serious Talent

Zaterdag 10 oktober 2015 - 18:45 uur

Max Meser is op zaterdag 10 oktober bij Annemieke uitgeroepen tot 3FM Serious Talent!

Max Meser (Fotograaf: Tim Knol)

Max Meser is een naam die je het komende jaar vaker gaat horen. De jonge artiest heeft net een platendeal op zak, tourt mee met de Popronde als 3voor12-talent en verzorgt dit najaar alle supportshows van Douwe Bob. Hoog tijd dus om hem op zaterdag 10 oktober bij Annemieke uit te roepen tot 3FM Serious Talent!

Verrassing!

Annemieke belde de nietsvermoedende Max Meser op om hem te verrassen met het nieuws! 

'Annemieke verrast @MaxMeser. Hij is Serious Talent!! #3FM'

Max Meser

Max is een 23-jarige singer-songwriter met de Nederlandse en Spaanse nationaliteit. Hij groeide op aan de Costa Brava met platen van o.a. The Kinks en The Who in zijn kast. Op z'n twintigste verhuisde hij naar Nederland naar het - volgens hem - beloofde land om een popcarrière van de grond te krijgen. Na wat optredens ontmoet hij Phil Tilli (ex-Moke) en Matthijs van Duijvenbode (Tim Knol, Douwe Bob), die hem onder hun vleugels nemen. Vanaf dan gaat de bal rollen.

Weak For Love

Max Meser z'n eerste single 'Weak For Love', waarin hij zijn alsmaar gebroken hart bezingt, kwam uit op vrijdag 9 oktober. Dit nummer vormt een onderdeel van zijn debuutalbum dat as we speak wordt opgenomen. Hoewel deze pas in het voorjaar van 2016 verschijnt, verzachten we ondertussen de pijn met zijn muziek.

Meer 3FM nieuws

Populair op 3FM