Meer NPO
STER Advertentie

Bedenk de titel voor Giel en Eva's nieuwe show!

Vrijdag 28 augustus 2015 - 12:55 uur

Giel en Eva gaan samen een nieuwe show presenteren op vrijdagavond. Hoe het programma gaat heten? Geen idee! Dat mag jij beslissen namelijk.

 

Mensen! Morgen om 18:00 is het al zover… Dan ga ik met Eva Koreman radiomaken. Maar klein probleem. Nou ja probleem, het...

Posted by Giel3FM on woensdag 26 augustus 2015


Eva en Giel gaan samen een programma maken, maar ze kennen elkaar dus gewoon helemaal niet. De twee hebben elkaar nog nooit gesproken, dus gaan elkaar volledig leren kennen op de radio. Hun programma wordt dan ook tijdens de uitzendingen opgetuigd; luisteraars mogen de titel, de terugkerende items en de onderwerpen bepalen.

>> Ik wil nog veel meer weten over Eva Kooreman

"Het voelt als een normale eerste date, zenuwachtig maar ook leuk! Ik ken Eva niet persoonlijk maar wel van de radio en daar vond ik haar zó goed. De vrijdagavond is vanaf nu van ons!"
- Giel Beelen 

"Toen ik het idee voor het programma hoorde dacht ik: "Giel weet niet waar hij aan begint!" Nu ik aan het idee gewend ben, ben ik vooral heel blij en trots om onderdeel te zijn van dit radio-experiment. Let’s go, Giel! Laten we samen met de 3FM-luisteraars eigenaardige radio gaan maken!"
- Eva Koreman 

Maar nu is de hamvraag natuurlijk: hoe moet het programma gaan heten? Kom maar door met die ideeën! 

Eva en Giel zijn elke vrijdagavond van 18:00 tot 21:00 uur te horen op 3FM

Meer 3FM nieuws

Populair op 3FM