3FM nieuws

Deadmau5 zeikt Skrillex, Diplo en Bieber af met bizarre remix

  1. Nieuwschevron right
  2. Deadmau5 zeikt Skrillex, Diplo en Bieber af met bizarre remix

Deadmau5 heeft de draak gestoken met 'Where Are Ü Now' van Skrillex, Diplo, Jack Ü en Justin Bieber. De DJ nam het nummer onder handen en maakte 'm zó vals dat de ruiten gelijk op springen staan. Skrillex' reactie? "Asshole!"

Deadmau5 zeikt wel vaker collega's af, maar al bij het uitkomen van 'Where Are Ü Now' ging hij los op Twitter.

"Ik maakte de fout door te luisteren naar deze Jack Ü-shit met Bieber en aan te nemen dat ze op z'n minst iets cools deden. Maar nee. What the fuck is dit voor shit?"
- Deadmau5 over 'Where Are Ü Now'

Skrillex reageerde in New York’s 923 AMP Radio op de negatieve reacties van Deadmau5:

"Hij is een lul. En iedereen weet dat, hij weet dat. Ik denk dat dat een beetje het ding is. Het enige wat ongelukkig is, is dat hij een platenlabel heeft. En wanneer je een label hebt, zou je een leider moeten zijn. Ik kan me niet voorstellen een leider te zijn met zo'n negatieve publieke houding."
- Skrillex over Deadmau5

Deadmau5 reageerde natúúrlijk op de uitlatingen van Skrillex. Daar had hij een shitload aan tweets voor nodig. Het kwam erop neer dat het hem geen reet kan schelen wat Skrillex van hem vindt. Gezelligheid!

"Dus JA, Skrillex. Ik ben super zeikerig en ik ben niet zo vreugdevol en super geïnspireerd door het leven zoals jij. En het spijt me dat ik een lul ben."
- Deadmau5

Skrillex, Diplo en Justin Bieber - 'Where Are Ü Now'

En nog even het origineel, voor iedereen die gehoorschade heeft opgelopen door de remix van Deadmau5:

Ster advertentie
Ster advertentie