Digitzz is 3FM Serious Talent

Zaterdag 6 juni 2015 - 09:45 uur

Digitzz is op zaterdag 6 juni door Sander Hoogendoorn uitgeroepen tot 3FM Serious Talent!

Digitzz (Fotograaf: Ilja Meefout)

Digitzz is onmogelijk over het hoofd te zien. Dat komt mede door z'n gigantische afrokapsel, maar ook door zijn eigenzinnige raptracks. Hij stond al bij Giel op De Speelplaats en hij was te gast bij DWDD. Hoogie had op zaterdagochtend 6 juni de eer om hem te vertellen dat hij tot 3FM Serious Talent is benoemd. Dit nieuws belandde uiteindelijk op zijn voicemail. De rapper lag namelijk om 07.30 uur - geheel terecht - gewoon nog lekker te knorren!

Digitzz

Na diverse omzwervingen heeft Nigel Williams a.k.a. Digitzz zijn roeping gevonden: rappen. Tot zijn dertiende voetbalde hij bij Jong Oranje, maar hij moest noodgedwongen stoppen vanwege een zware blessure. En wat doe je als een droom in duigen valt? Een nieuwe najagen natuurlijk! Digitzz bracht daarom in 2013 zijn debuut EP The Jam uit, die hem supportshows bij onder andere Gers Pardoel en Chef'Special opleverde. Nu is het tijd voor zijn tweede EP: (Thank God It’s) Froday.

Froday

De kersverse single 'Katjing' is afkomstig van Digitzz' nieuwe EP (Thank God It's) Froday die - heel toepasselijk - op vrijdag 12 juni verschijnt! Hiervoor werkte hij samen met Soulsearchin' en producer Big 2 van The Opposites. De release vindt dezelfde avond plaats in Paradiso en daar zijn nog tickets voor. So be there or... Just be there!

Meer 3FM nieuws

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen