STER Advertentie

Giel primeurt nieuwe track van Mainstreet

Woensdag 15 april 2015 - 10:16 uur

Oh my god! Giel had woensdagochtend 15 april de wereldprimeur met de nieuwe track van Mainstreet! Beluister 'Ticket To The Moon':

Giel draaide woensdagochtend de gloednieuwe track van Mainstreet, zonder 'm aan te kondigen. De Mainiacs wisten dus niet wat ze meemaakten. Wij blijven ook rustig!

Nils

Nadat Giel de nieuwe Mainstreet had gedraaid, belde hij met Nils Käller. Niet alleen om te praten over de nieuwe track, maar ook om de Mainstreet-zanger te feliciteren met zijn verjaardag. Nils mag namelijk zeventien kaarsjes uitblazen. Hiep, hiep, hoera!

'Ticket To The Moon'

De splinternieuwe track van Mainstreet heet 'Ticket To The Moon'. Het nummer komt pas op 24 april uit, maar Giel had woensdag 15 april al de wereldwijde primeur. Beluister 'm hieronder: 

Meer 3FM nieuws

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen

Als je deze optie kiest worden je gegevens opgeslagen in een cookie. We gebruiken deze cookie alleen zodat je deze gegevens niet elke keer opnieuw hoeft in te vullen.

Je moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement