Meer NPO
STER Advertentie

The Script zet twee avonden een uitverkochte Ziggo Dome op de kop

Zondag 22 maart 2015 - 13:25 uur

De Ierse mannen van The Script stonden vrijdag 20 en zaterdag 21 maart in een stijf uitverkochte Ziggo Dome Amsterdam. En jullie deden verslag!

(Foto: Bullet-Ray van Olphen)

De kaarten voor het eerste concert van The Script in Ziggo Dome waren binnen tien minuten uitverkocht en ook de kaartjes voor het tweede concert vlogen in no-time de toonbank over. Kortom, The Script is immens populair. Gelukkig hadden wij nog de allerlaatste kaarten:

"The Script is on! Dankje 3FM voor de kaartjes. Genieten hier!"
- Jesse Verberne via de 3FM-app


Nieuw album

Het vierde studioalbum No Sound Without Silence van The Script kwam in september 2014 uit. Genoeg nieuw materiaal om live te spelen dus, maar dat neemt niet weg dat de band ook wat oudere nummers speelt. Die mix van nieuw en ouder werk slaat duidelijk aan, want de Ziggo Dome gaat los.

Groene lantaarns

De show begint met de track 'Paint The Town Green', waarbij de band opkomt in een parade van groene vlaggen. Anne stond bij die parade:

Eerste ring

The Script gaat van start met een aantal nummers die ze strak achter elkaar doorspelen. Tijd en aandacht voor het publiek is er vervolgens zeker ook. Zanger Danny O’Donoghue loopt zelfs door het publiek, waarbij de fans hem van wel héél dichtbij kunnen zien.

"De zanger kwam onze ring in en ging zingen met een go-pro camera op z'n hoofd. Hij gaf m'n tienerdochter een high-five en met een ander meisje uit onze groep maakte hij een selfie. Voel me een bofkont dat we dit mee mochten maken."
- Iris via de 3FM-app

(Foto: Bullet-Ray van Olphen)

Jullie reacties

Enfin, genoeg geluld. Dit vonden júllie van The Script in de Ziggo Dome:

"Concert van The Script was super! Mooie show! Alleen jammer van die meezingende (krijsende) meiden om me heen. Verstond die zanger soms niet eens."
- Jeroen Bakker via de 3FM-app

"The Script was echt geweldig! Meet & Greet gehad en een fantastische show. Beste dag ooit!"
- Vera via de 3FM-app

"Net naar The Script geweest, dat was super geweldig! Ik moest er zelfs van huilen."
- Megan via de SMS 

"Afgelopen avond naar The Script geweest in de Ziggo Dome. Het was een geweldig verjaardagscadeau van mijn vriendin. Het was een onvergetelijke avond! Steengoede performance! Een aanrader voor iedereen! Kan mijn vriendin niet genoeg bedanken."
- Dirk via de 3FM-app

"Ik was bij The Script! Super tof en mega goed live zijn die gasten. Zaten op de tweede ring maar zelfs vanaf daar voelde je de energie er van af spatten."
- Melissa Lagerwaard via de 3FM-app

"Dikke 10 voor The Script. Dit is het 4e concert dat ik van hen heb gezien en ze zijn echt zijn echt gegroeid. Er zijn niet voor niets veel meisjes flauwgevallen. Kan niet wachten tot ik ze met PinkPop zie!"
- Nienke via de 3FM-app

Hall Of Fame

The Script sluit de avond af met het nummer 'Hall Of Fame'. Geheel toepasselijk is de zin "And the world's gonna know your name". Ja, na twee optredens in een uitverkochte Ziggo Dome kunnen we concluderen dat The Script z'n naam definitief gevestigd heeft.

Foto's The Script in de Ziggo Dome

3FM's huisfotograaf Bullet-Ray van Olphen maakte prachtige foto's van The Script in de Ziggo Dome. Check ze hieronder:

Word concertverslaggever voor 3FM

Stuur jouw foto's audiofragmenten of berichtjes in via de 3FM-app. Misschien vind je jouw recensie terug op de website, radio, in de app of op TV.

>> Lees hier hoe je verslag kan doen

Meer 3FM nieuws

Populair op 3FM