3FM nieuws

Lente op 3FM!

  1. Nieuwschevron right
  2. Lente op 3FM!

Het allereerste lenteweekend van het jaar is een feit! 3FM zond zaterdag 7 en zondag 8 maart heel veel lenteliedjes uit. Hoe jullie weekend er uitzag? We hebben wat leuke foto's op een rij gezet.

Het is langer licht, de vogeltjes fluiten, de knoppen komen eindelijk aan de bomen en je kon afgelopen weekend voor het eerst zonder jas naar buiten. De weersvoorspellingen van zaterdag 7 en zondag 8 maart waren zo goed dat 3FM besloot lekker veel lenteliedjes te draaien.

#LenteRequest op 3FM

Luisteraars stuurden afgelopen weekend massaal verzoeknummertjes naar de studio. En via de 3FM-app kwam een berg zonnige foto's binnen. We hebben er een paar uitgepikt:

Rachel: "Mee zingen met de meezing request! #nopresure #lentefissa"

Moyra: "Leren voor de tentamens aanstaande week met mijn cavia in de hangmat!"

Mirre en Lotte: "Dak chillings op onze vrije zondagmiddag met n zak chips erbij! Kan niet beter."

Kim: "Onze eerste barbeknoei van het jaar is een feit :D De zo'n schijnt, temperatuur is prima, lekker onder de veranda met de bbq en korf er net buiten. Heerlijk.. :)"

Martijn: "Hai Herman hierbij toch onze genietende foto op het dakterras! Zoals ik net al zei mis ik alleen counting stars nog aangezien ik met mijn sterren ben en naar de ander luister (bloody sunday is ook altijd goed! Fijne zondag en fijne uitzending groeten Martijn de Jong."

Wat deden de 3FM DJ's?

Terwijl jij de frisse buitenlucht op zocht, moesten de 3FM DJ's natuurlijk gewoon radio maken. Gelukkig maar! Hoe hun dag er na de uitzending uitzag? We vroegen het voor je.

"Ik ging na mijn show op een klapstoel voor mijn voordeur zitten met slippers met witte sokken en een kratje bier: LENTE!" - Sander Hoogendoorn

"Net terug van een week UK met vreselijk veel bier en slecht eten. Dit weekend heb ik heel veel radio gemaakt, een beetje rustig aan gedaan en zaterdag ging ik naar Sencity in de Tivoli. Met Bade en 2manydj's." - Barend

"Niets lekkerders dan hardlopen in de lentezon op zaterdagmiddag, vervolgens doorgepakt naar een terrasje om een biertje te halen en die op het terras op te drinken. 's Avonds met de zomerjas aan op de fiets richting Tivoli voor Sencity (feest voor doven en horenden) met o.a. Bade! Zondagochtend uitgeslapen en de hardloopsessie van de dag ervoor herhaald. Radio M Utrecht opgezet voor de wedstrijd van FC Utrecht met live verslag van Rene van den Berg en Gert Kruys. En zondagavond was er natuurlijk een nieuwe B&W op 3! - Wijnand

"Ik ging werken! Maar wel met zonder jas!" - Timur

"Ik ging samen met Timur op 3FM lente liedjes draaien en na de uitzending plopte ik heerlijk een fles crémant in het zonnetje!" - Rámon

Wijnliefhebber Rámon, zoals we hem kennen

Rámons lente-gevoelige danslijstje

Rámon maakte zelfs speciaal voor de lente een danslijstje. Lekker hoor.

>> Check 'm hier!

Ster advertentie
Ster advertentie