Meer NPO
STER Advertentie

Kensington verkoopt Ziggo Dome binnen dag uit

Maandag 12 januari 2015 - 21:56 uur

Holy guac! Kensington heeft het voor elkaar gekregen om binnen een dag de Ziggo Dome tot op de laatste plek uit te verkopen. Gelukkig win je bij 3FM de laatste kaartjes voor die show.

Dat waren 11 hele vette uurtjes voor de boys van Kensington. De band zag het ene na het andere kaartje over de digitale toonbank naar een blije fan vliegen en dat zorgde ervoor dat ze in zo'n 11 uur de complete Ziggo Dome uitverkochten.

Van een uitverkochte HMH naar een uitverkochte Dome

Vorig jaar gingen er al tickets in de verkoop voor de show in de HMH en bleken de boys zo populair dat ze deze gig op 20 februari snel ramvol kregen. En dan? Dan is er een nóg grotere venue voor een nóg groter optreden. Misschien dachten sceptici wel dat ze de Ziggo Dome nooit vol zouden krijgen, but boy, were they wrong! Binnen een halve dag waren álle plaatsen vergeven. 

Win tickets voor 3FM Presents Kensington in de Ziggo Dome

Je hebt nu nog maar één manier om aan die felbegeerde kaartjes te komen voor 3FM Presents: Kensington in de Ziggo Dome... namelijk meedoen met de acties op 3FM en online op 3FM.nl. You know you want these tickets!

>> Naar de actie om tickets voor Kensington te winnen

 

Meer 3FM nieuws

Populair op 3FM