Meer NPO
STER Advertentie

Frank van der Lende genomineerd voor Marconi Award

Maandag 13 oktober 2014 - 13:30 uur

Frank van der Lende maakt kans op een Marconi Award. Hij is genomineerd in de categorie 'Aanstormend Talent'. Frank was maandag 13 oktober te gast bij De wereld Draait Door om over zijn nominatie te praten.

Sonja Barend keek Frank 'Hoitjes' van der Lende tijdens de uitzending al lief aan en Frank kon het niet laten om als een ware fanboy met haar op de foto te gaan.

 

 

 

De Bende van Van der Lende 

Frank is schaamteloos, openhartig en puur. Je hoort hem iedere werkdag in de vroege uurtjes op 3FM. Met zijn programma De Bende van Van Der Lende schudt hij Nederland wakker.

Singletjes Request

Opstaan (of naar bed gaan) met Hoitjes betekent veel muziek en interactie. Zo kiest Frank iedere uitzending drie singletjes voor je uit, maakt een foto van zijn selectie, zet deze op Facebook en de luisteraar bepaalt welk liedje gedraaid wordt. Check hieronder hoe Frank behind the scenes te werk gaat.

 
Laden

Ah dus zooo doe je dat, Frank! #3fm @frank3fm

Weergeven op Instagram


Aanstormend Talent

Frank neemt het op tegen Marieke Elsinga (Q-Music) en Igmar Felicia (Slam!FM). Ook zij maken kans op de Marconi Award in de categorie 'Aanstormend Talent'.

RadioRing 2014

De Marconi Award voor 'Aanstormend Talent' wordt donderdagavond 13 november uitgereikt tijdens de uitreiking van de Gouden RadioRing. Dit is een Nederlandse prijs voor het beste radioprogramma van het jaar. Diezelfde avond worden er meer Marconi Awards én Zilveren RadioSterren uitgereikt.

Zilveren Radiosterren

Voor de Zilveren Radioster zijn maar liefst vier 3FM DJ's genomineerd: Gerard, Roosmarijn, Annemieke en Claudia.

>> Stem hier op jouw favorieten


Je hoort Frank van der Lende van maandag tot en met vrijdag tussen 04.00 en 06.00 uur op 3FM

Meer 3FM nieuws

Populair op 3FM