Meer NPO
STER Advertentie

Pukkelpop als eerste festival virtueel te bezoeken

Woensdag 24 september 2014 - 16:49 uur

Nog nooit op een festival geweest? Of wil je juist weer even teruggaan naar dat ene topweekend? Pukkelpop heeft iets nieuws bedacht voor je.

Je hebt vast wel eens een adres opgezocht via Google Maps. En wie heeft niet zijn eigen huis bekeken in Google Street View? De internetgigant en het Belgische festival Pukkelpop hebben de handen ineengeslagen. Voor en tijdens het festivalweekend zijn er opnames gemaakt van het terrein. De beelden zijn verwerkt in Streetview zodat je thuis vanaf je computer virtueel over het terrein kan lopen.

Pukkelpop is de eerste

Pukkelpop is daarmee wereldwijd het eerste festival dat virtueel te bezichtigen is. Zo kan je een kijkje nemen vanaf de mainstage of rondstruinen over het (lege terrein). Tijdens het festival zelf zijn ook beelden geschoten. Die zijn alleen via een premium-pagina te bekijken. Check het terrein hieronder of bekijk hem full screen via de site van Google Streetview. Op de website van Pukkelpop kun je ook een preview vinden van de beelden die tijdens het festival geschoten zijn.

Meer 3FM nieuws

Populair op 3FM