Meer NPO
STER Advertentie

Bowe live bij Giel

Dinsdag 19 augustus 2014 - 18:32 uur

Singer-songwriter Bowe schoof donderdagochtend 21 augustus aan bij Giel. Hij speelde zijn nieuwe single en waagde zich aan een cover van Ariane Grandes 'Bang Bang'.

De nieuwe single van Bowe, getiteld 'Pretty Plain', verscheen begin augustus. De track was voor het eerst te horen in de 3FM Freaknacht, maar je hoorde hem donderdagochtend 21 augustus weer live op De Speelplaats bij Giel!

Bowe

Bowe is de artiestennaam van de Boudewijn de Jong. Boudewijn is op jonge leeftijd begonnen met muziek maken. Eerst op de piano, later op de gitaar. Ondanks dat hij werd afgewezen voor een opleiding aan het Conservatorium, bracht hij in 2009 zijn eerste studioalbum uit: Moving Trough The Night. Het album telde tien liedjes, waaronder de single 'Last Man Standing'. Zijn tweede plaat, Nomansland, verscheen in 2013. 

Bowe - 'Pretty Plain'

Hoewel Bowe sinds 2009 al twee studioalbums heeft uitgebracht, bracht hij zijn eerste officiële single, getiteld 'Tired Of Giving Good Things Up, pas begin 2014 uit. Inmiddels is zijn tweede officiële single ook daar, 'Pretty Plain':

Bowe - 'Pretty Plain'

Bowe covert 'Bang Bang' van Ariane Grande, Jessie J en Nicki Minaj

Bowe - 'Tired Of Giving Good Things Up'

Bowe in de studio

>> Check de site van Giel

Meer 3FM nieuws

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen

Als je deze optie kiest worden je gegevens opgeslagen in een cookie. We gebruiken deze cookie alleen zodat je deze gegevens niet elke keer opnieuw hoeft in te vullen.

Je moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement