3FM nieuws

Bart Jan Cune nieuwe voice over Nederland 3

  1. Nieuwschevron right
  2. Bart Jan Cune nieuwe voice over Nederland 3

Bart Jan Cune hoor je elke dag op 3FM als hij het nieuwsbulletin doet. En binnenkort hoor je zijn warme stem ook op Nederland 3.

NOS op 3-nieuwslezer Bart Jan Cune is de nieuwe zenderstem van Nederland 3. Op maandag 20 januari is hij voor het eerst te horen in de programma-aankondigingen van de jongerenzender van de publieke omroep. Bart Jan is de opvolger van Eric Corton, die heeft aangegeven zich meer te willen toeleggen op zijn werk als acteur, presentator en schrijver.

Nederland 3 is blij met de komst van Bart Jan. Netmanager Roek Lips: “Ik dank Eric Corton voor zijn inzet en betrokkenheid bij de zender en ik ben zeer verheugd dat we een waardige opvolger hebben gevonden in de persoon van Bart Jan Cune. Bart Jan heeft als nieuwslezer van NOS op 3FM, FunX en Radio 6 bewezen dat zijn stemgeluid aanslaat bij onze doelgroep. Bovendien denk ik dat zijn veelzijdigheid én zijn gevoel voor humor uitstekend past bij Nederland 3.”

Bart Jan Cune: “Erg eervol dat ik deze klus mag klaren voor een mooi merk als Nederland 3. Ik hoop het met minstens zo veel passie te doen als mijn voorganger Eric Corton. Het is voor mij als ‘nieuwsstem’ een hele andere tak van sport, maar inhoudelijk past het mooi bij mijn dagelijks streven om de boodschap die verteld moet worden kernachtig, enthousiast en op een heldere manier over te dragen aan de kijker en de luisteraar. Ik ben ook erg blij dat ik deze nieuwe uitdaging kan combineren met mijn huidige werk als nieuwslezer.”

Over Bart Jan Cune

Bart Jan Cune (Naarden, 1981) was na de Fontys Hogeschool Journalistiek jarenlang presentator van de actualiteitenprogramma’s op Omroep Brabant radio en werkte tegelijkertijd voor verschillende programma’s in Hilversum. Sinds 2008 is hij nieuwslezer bij NOS op 3 waar hij al snel de vaste nieuwslezer werd van de Coen en Sander Show. NOS op 3 verzorgt het nieuws op 3FM, Nederland 3 en online via nosop3.nl. Naast zijn huidige werk als nieuwslezer traint hij ook nieuw radiotalent. Daarnaast is hij één van de oprichters van Kermis FM. Het (evenementen)station dat jaarlijks tien dagen lang uitzendt vanaf de Tilburgse kermis.

Er is ook een mooi fragmentje dat Gerard altijd gebruikt. Check ons Soundboard.

Ster advertentie
Ster advertentie