Meer NPO
STER Advertentie

Ekdom en Veenstra stoppen met Ekstra Weekend

Vrijdag 1 november 2013 - 20:00 uur

Ekstra Weekend houdt er mee op; vanaf januari 2014 hoor je 3FM DJ Timur Perlin met een nieuw programma op de vrijdagavond.

Gerard Ekdom en Michiel Veenstra stoppen na zeven jaar met Ekstra Weekend. Het duo maakte Ekstra Weekend met veel lol en liefde, maar aan al het goede komt een eind. En wanneer kun je nu beter stoppen, dan op het hoogtepunt? Vrijdag 13 december is de allerlaatste aflevering van Ekstra Weekend.

Gerard en Michiel legden vrijdagavond uit waarom:

Afscheidsfeest: Ekstra Weekend Experience

Wie Ekdom en Veenstra een beetje kent, weet dat ze niet stilletjes van de vrijdagavond zullen verdwijnen. Ze gaan eruit met een knal..lend afscheidsfeest, speciaal voor de luisteraars! Deze Ekstra Weekend Experience vindt plaats tijdens de één na laatste uitzending, op 6 december en een handje vol zeer gelukkige fans van de show mogen daarbij zijn. De gastenlijst is helaas al vol, maar het hele spektakel is op meerdere kanalen te volgen. Het is te horen op 3FM en te zien op 3fm.nl en 101.tv.

Zeven jaar Ekstra Weekend

Ekstra Weekend is het populairste vrijdagavondprogramma van Nederland. De 3FM show is 3 maal genomineerd voor de Gouden Radioring en won de prijs in 2011.

De afgelopen jaren zorgde Ekstra Weekend voor heel veel bijzondere momenten op 3FM, zoals de Ekstra Ekstra Weekend uitzending (12 uur lang) in 2011, het discobowlen, hele huisraden die het raam uit gingen in het programmaonderdeel Uit het Raam, gasten als Ron Brandsteder, Roel van Velzen en Ilse de Lange. Voor het vijfjarige jubileum stelden de twee 17 hoogtepunten uit de show samen. Bekijk ze hier!

Zendermanager Wilbert Mutsaers over de wissel met Timur

“Timur Perlin neemt vanaf 10 januari op de vrijdagavond het stokje over van Gerard Ekdom en Michiel Veenstra”, zegt 3FM zendermanager Wilbert Mutsaers. “Ekstra Weekend stopt op het hoogtepunt en dat is een moedige stap. Het is heel bijzonder wat Gerard en Michiel met Ekstra Weekend hebben bereikt. Timur gaat onze luisteraars vanaf januari op geheel eigen wijze het weekend mee innemen en daar kijk ik naar uit.”

Meer 3FM nieuws

Populair op 3FM