Meer NPO
STER Advertentie

Maria Mena live bij Timur en Rámon

Maandag 5 augustus 2013 - 19:30 uur

De Noorse zangeres Maria Mena stond vrijdagochtend 9 augustus live op De Speelplaats bij Timur en Rámon.

De Noorse Maria Mena bracht in 2002 haar debuutalbum Another Phase uit. De single 'My Lullaby' wordt een bescheiden hitje, maar de zangeres weet in 2004 echt door te breken met het nummer 'You're The Only One'. Inmiddels is Maria Mena vele succesvolle albums en singles verder.

Maria Mena in Nederland

Maria Mena is dit najaar in Nederland voor een aantal optredens. Zo speelt ze op het Songbird Festival en geeft ze drie clubshows in achtereenvolgens Amsterdam (Paradiso), Utrecht (Tivoli) en Eindhoven (Effenaar).

Weapon In Mind

Maria Mena heeft het afgelopen jaar in de studio doorgebracht om haar nieuwe plaat op te nemen. Ze is erg tevreden over haar zevende studioalbum Weapon In Mind, dat in september verschijnt.

Maria Mena live bij Timur en Rámon

Coen en Sander hadden al het genoegen om Maria Mena te mogen ontvangen en de zangeres had het daar zo naar haar zin dat ze vrijdagmorgen 9 augustus nog een keer naar de 3FM-studio kwam. Ze was te gast bij Timur en Rámon en speelde naast 'Í Always Liked That' ook nog een schitterende cover van 'Diamonds' van Rihanna. Beelden volgen zo snel mogelijk.

Maria Mena - 'I Always Liked That'

>> Check de site van Timur Open Radio

Meer 3FM nieuws

Populair op 3FM