Meer NPO
STER Advertentie

...Like Clockwork van QOTSA is 3FM Album van de Week

Vrijdag 14 juni 2013 - 17:00 uur

Zes jaar na Era Vulgaris zijn ze terug met ...Like Clockwork. De nieuwe plaat van Queens Of The Stone Age is 3FM Album van de Week!

Toen Queens Of The Stone Age-frontman Josh Homme in 2010 aan zijn knie werd geopereerd, traden er ernstige complicaties op. Zijn bijna-dood-ervaring is een grote inspiratiebron geweest voor het nieuwe QOTSA-album.

Snel een opvolger voor ...Like Clockwork

Queens Of The Stone Age begonnen met de opnames van hun zesde studioalbum ...Like Clockwork in augustus 2012. Het is de opvolger van Era Vulgaris uit 2007 en verscheen in juni 2013. Als het aan Josh Homme ligt, komt er echter alweer snel een opvolger.

Angstaanjagende aankondiging ...Like Clockwork

In aanloop naar de release van hun nieuwe plaat plaatsten Queens Of The Stone Age de tracks 'My God Is The Sun' en 'I Appear Missing' al online. Ook kon je op de website van de band je telefoonnummer invoeren, waarna je verrast werd met een griezelige voicemail.

...Like Clockwork goed ontvangen

...Like Clockwork werd zowel door de pers als door collegamuzikanten goed ontvangen. Elton John noemde de zesde studioplaat van Queens Of The Stone Age zelfs "het beste rockalbum van de afgelopen vijf jaar".

Ook kwam ...Like Clockwork in de eerste week na de release binnen op nummer 1 in de Amerikaanse Billboard 200.

...Like Clockwork van QOTSA is 3FM Album van de Week

Het nieuwe album van Queens Of The Stone Age is er wederom eentje vol lekkere rocknummers met sterke gitaarriffs. Josh Homme was zelf verantwoordelijk voor de productie van het album en 'I Sat By The Ocean' was onlangs al 3FM Megahit.

Als klap op de vuurpijl is ...Like Clockwork deze week ook nog eens 3FM Album van de Week!

Beluister 3FM Album van de Week ...Like Clockwork via Spotify

Meer 3FM nieuws

Populair op 3FM