STER Advertentie

Zingt Mattanja Joy Bradley met een hindernis?

Dinsdag 21 mei 2013 - 18:33 uur

Rob Stenders maakte het Mattanja Joy Bradley vrijdagavond wel héél moeilijk om door te zingen, met zijn tong in haar mond...

Je moet er tegenwoordig wel héél veel voor over hebben om hogerop te komen in de muziek. Mattanja Joy Bradley kan er over meepraten. Ze deed al mee aan De Beste Singer Songwriter van Nederland om zich in de kijker te spelen bij een groter publiek en kwam afgelopen vrijdag wederom in de gelegenheid een stap te maken in Stenders Latevermaak.

Rob Stenders tongt met Mattanja Joy Bradley

Ze stond lustig haar nummer 'Hurricane' te spelen op de speelplaats, toen Rob Stenders binnen kwam wandelen en zich inlikte in de band. Letterlijk, want zonder enige aankondiging stonden de DJ en de zangeres plotseling speeksel uit te wisselen tegen de studiowand.

Het verhaal achter deze tête-à-tête hoor je vrijdagavond in Stenders Latevermaak, maar kijk vooral nu eerst even naar de beelden. 

Meer 3FM nieuws

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen

Als je deze optie kiest worden je gegevens opgeslagen in een cookie. We gebruiken deze cookie alleen zodat je deze gegevens niet elke keer opnieuw hoeft in te vullen.

Je moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement