Meer NPO
STER Advertentie

Hit van Swedish House Mafia op het orgel

Vrijdag 14 december 2012 - 09:22 uur

Jelle de Jong uit Nederland speelde Swedish House Mafia's wereldhit 'Don't You Worry Child' op het orgel. Dat bleef niet onopgemerkt bij de DJ's!

Jelle de Jong uit Nederland had donderdag 13 december een spannend afspraakje in zijn agenda staan. De wereldberoemde DJ's van Swedish House Mafia wilden namelijk kennis met hem maken. Waarom? Omdat de Fries op YouTube een bescheiden hitje scoorde met een Swedish House Mafia's wereldhit 'Don't You Worry Child'. En wat voor een! Jelle de jong speelde het nummer op... een orgel! Check de beelden hieronder. 

Swedish House Mafia op het orgel

Het was Axwell en Sebastian Ingrosso van Swedish House Mafia niet ontgaan dat Jelle de Jong een orgel-versie had gemaakt van 'Dont You Worry Child'. De DJ's vonden het filmpje zo gaaf dat ze hem onder andere op hun social media accounts deelden.

Swedish House Mafia ontmoet orgel-speler

Maar dat niet alleen, want ze wilden graag kennis maken met de orgel spelende Fries. Swedish House Mafia regelde een afspraakje met Jelle de Jong in een kerk en kregen gelijk een lesje orgelspelen. Hun dag kon niet meer stuk! Ook brachten ze een cameraploeg mee voor opnames die komen te staan op de DVD over hun afscheidstournee. Voor deze tour stond Swedish House Mafia drie keer in de Amsterdamse Ziggo Dome, voor 17.000 mensen per avond.

Jelle de Jong op de orgel - 'Don't You Worry Child'

Meer 3FM nieuws

Populair op 3FM