Nu op 3FM: -

Winnaar voorprogramma San Cisco live bij Mi-Giel

Dinsdag 2 oktober 2012 - 18:43 uur

Maandagmorgen 8 oktober werd bekend gemaakt dat Duncan Idaho het voorprogramma mag verzorgen van San Cisco.

Het nummer 'Awkward' werd in juni uitgeroepen tot 3FM Megahit. Na het succes van dit populaire nummer kon een tour in Nederland natuurlijk niet uitblijven. En bij een tour hoort een voorprogramma. San Cisco heeft Nederlandse talenten de kans gegeven om hun voorprogramma te verzorgen.

Michiel belde kanshebbers voorprogramma San Cisco

Michiel belde vrijdagmorgen 5 oktober de laatste drie bands die kans maakten om het voorprogramma van San Cisco te worden! Duncan Idaho, Oud-3FM Serious Talent A Polaroid View en Hello April waren de drie gelukkigen. Beluister hier naar Michiel die de winnaars belde.

Winnaar tourt met San Cisco

San Cisco speelt dinsdagmorgen 9 oktober eerst zelf nog live bij Giel, maar daarna barst het tour-festijn los. De winnaar mag die avond ook meteen mee met San Cisco naar de eerste show in Tivoli de Helling in Utrecht. De dagen daarna reizen de winnaars mee naar Doornroosje in Nijmegen, Rotown in Rotterdam, Metropool in Hengelo en Paradiso in Amsterdam.

Duncan Idaho live in de ochtendshow op 3FM

De winnaar werd maandagmorgen bekend gemaakt. De drie beste bands, A Polaroid View, Duncan Idaho en Hello April, kwamen die ochtend naar de 3FM-studio voor het alles verlossende nieuws. Duncan Idaho maakte de meeste indruk op San Cisco. Ze mogen mee op tour, maar de band mocht ook gelijk uitpakken, opbouwen en de Speelplaats van Giels invaller Michiel Veenstra op zijn kop zetten!

San Cisco maakt winnaar voorprogramma bekend

Duncan Idaho - 'Vulture of July'

Duncan Idaho - 'The False Light' (Bonustrack)

>> Check de site van Giel

Meer 3FM nieuws

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen