Das Coen und Sander Bierfest 2 november in HMH

Maandag 17 september 2012 - 18:30 uur

Das Coen und Sanderfest barstte vrijdag 2 november om 15:00 uur los met in de Heineken Music Hall!

Coen en Sander pakken dit jaar groots uit met de derde editie van Das Coen und Sander Bierfest. Vanwege het enorme succes van de vorige twee bierfesten wijken de radiovrienden uit naar een nog grotere feesttent: de HMH in Amsterdam. Das Coen und Sander Fest geht’s über groß, met plek voor nog meer luisteraars!

Das Coen und Sander Bierfest 2012

Coen en Sander staan zelf achter de knoppen en wurmen zich 2 november zoveel mogelijk tussen de lange biertafels door om het feest met de luisteraars mee te vieren. Kaarten voor Das Coen und Sander Fest zijn vanaf vandaag online verkrijgbaar via de site van Coen en Sander.

De Jeugd, GBTTZ en Jan Smit

De line-up van het Fest begint vrolijke vormen aan te nemen. De heren van De Jeugd Van Tegenwoordig waren die eersten die volmondig ja riepen op de uitnodiging om te komen spelen. Go Back To The Zoo zijn eveneens grote liefhebbers van Coen, Sander en vooral van bier, dus ook zij willen graag komen optreden. Vriend van de show Jan Smit mag natuurlijk ook niet ontbreken.

2 Unlimited bevestigd voor Coen und Sanderfest

Tijdens de 90s Request week werd er ook nog eens een echte 90s duo gestrikt voor Das Coen und Sanderfest! Ray en Anita van 2 Unlimited hadden op 2 november nog een gaatje in hun agenda en reizen daarom graag af naar de Heineken Music Hall om Das Coen und Sanderfest-gangers te entertainen!

Line-up Das Coen Und Sanderfest compleet

Guus Meeuwis bevestigde woensdag 17 oktober in de Coen en Sandershow dat hij ook komt optreden op Das Coen Und Sanderfest. De line-up voor deze avond is met deze bevestiging compleet!

Coen en Sander hebben er zin in!

Vanaf vandaag (17 september) start De Coen en Sander Show met de voorbereidingen voor het bierfest. Welke vrienden van Coen en Sander worden uitgenodigd maken de dj’s de komende weken bekend. Coen: "Die twee eerste bierfesten waren generale repetities. Na twee jaar oefenen is het nu tijd voor het echte werk. Supertoll!". Sander: "Ik heb wel zin in een biertje."

Coen en Timur bellen met Sander

Sander Lantinga is al een tijdje niet te horen op de radio. Coen en Timur belden even met hem wat er nu aan de hand was. Sander vertelde dat zijn elastiekje te ver opgerekt was, dat de emmer was overgelopen, oftewel hij zat tegen een burn-out aan. Maar gelukkig was er ook goed nieuws! Das Coen und Sander Bierfest 2012 komt er aan!

Das Coen und Sander Fest vanuit de HMH is vrijdag 2 november van 15:00 uur tot 18.00 uur live te horen bij BNN op 3FM.

Check hier de foto's van de vorige edities

Meer 3FM nieuws

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen