Coldplay, Rihanna en Jay-Z slotact Paralympics

Maandag 10 september 2012 - 16:30 uur

Coldplay kreeg tijdens de slotceremonie van de Paralympics hulp van vrienden Jay-Z en Rihanna.

De Paralympics 2012 in Londen zijn zondagavond afgesloten met een muzikale en kleurrijke show van Coldplay, Rihanna en Jay-Z.

Rihanna en Coldplay sluiten Paralympics

Het thema van de slotceremonie van de Paralympics waren de vier seizoenen zomer, herfst, winter en lente. Coldplay opende de slotceremonie met 'Us against the world' en 'Yellow'. Rihanna maakte haar entree in de 'lente' en zong het duet 'Princess of China' met Chris Martin. Rihanna zoefde door de lucht terwijl het publiek uit zijn dak ging.

Rihanna mist repetitie

Rihanna zou een dag voor de slotceremonie nog het nummer 'Princess of China' repeteren met Coldplay. Er stond een privéjet klaar in LA om haar naar Londen te brengen, maar omdat ze aan het feesten was nadat ze een MTV Video Music Award had gewonnen, miste ze het vliegtuig. Toen Rihanna later dan gepland in Engeland aankwam, ging ze direct naar haar hotel en miste ze alsnog de repetitie. Ondanks dat, was het een spetterend optreden!

 

 

 

 

Coldplay en Rihanna - 'Princess of China'

Coldplay, Jay-Z en Rihanna - 'Run This Town'

Nadat het olympisch vuur officieel gedoofd was, was het opnieuw tijd voor muziek. Coldplay, Rihanna en Jay-Z verzorgden de grote finale met het nummer 'Run This Way'.

>> Rihanna en One Direction grootste winnaars VMA's.

>> Coldplay en Rihanna slotact Paralympics.

>> Coldplay speelt O O Den Haag

>> Hoe was het concert van Coldplay?

Meer 3FM nieuws

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen