Trijntje Oosterhuis live bij Giel

Maandag 3 september 2012 - 15:46 uur

Trijntje Oosterhuis kwam Giel woensdagmorgen een hele fijne goedemorgen wensen met een live-uitvoering van haar nieuwe single.

Trijntje Oosterhuis heeft het er maar druk mee. Naast haar juryschap bij The Voice is ze ook nog steeds druk bezig met het promoten van haar album Wrecks We Adore.

Anouk produceert Wrecks We Adore

Wrecks We Adore is geproduceerd door niemand minder dan Anouk, Tore Johansson en Martin Gjerstad. En dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Naar eigen zeggen zingt de zangeres op dit album alsof haar leven ervan afhangt. Wrecks We Adore klinkt minder gepolijst dan Trijntjes eerdere platen. "Ik had behoefte aan wat rauwers", aldus Trijntje.

Trijntje: 'Pers is meedogenloos'

Trijntje Oosterhuis speelde woensdagmorgen bij Giel haar nieuwste single 'Knocked Out'. Daarnaast coverde ze 'Grenade' van Bruno Mars! Voor Trijntje De Speelplaats betrad, vroeg Giel of ze nog behoefte voelde om te reageren op alle berichten over haar privéleven. Eigenlijk wilde ze het daar niet over hebben. 'Het gaat niemand wat aan', zei Trijntje. Het enige wat ze erover kwijt wilde was dat ze oprecht geschrokken is van de verschrikkelijke manier waarop iedereen klakkeloos alles opschrijft. 'Meedogenloos', noemde Trijntje de berichten in de pers.

'Knocked Out' live

Trijntje covert 'Grenade'

 

'Happiness' met Trijntje Oosterhuis

Haar eerste single 'Happiness' was al een week lang 3FM Megahit. Ze deed hem live als bonustrack bij Giel.

>> Check de site van Giel

Meer 3FM nieuws

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen