Two Door Cinema Club documentaires online

Vrijdag 31 augustus 2012 - 10:21 uur

Neem een kijkje achter de schermen bij Two Door Cinema Club. Bekijk de docureeks, met beelden van de jongens backstage bij 3FM op Lowlands!

De jongens van Two Door Cinema Club hebben twee delen van hun documentaire What We See online gezet. In de beelden zie je wat de drie allemaal backstage meemaken terwijl ze de wereld rond touren. Bekijk deel 1 en 2 van de vierdelige documentaire onder aan dit bericht.

Two Door Cinema Club bij 3FM op Lowlands

In deel 2, dat net online verschenen is, zie je Two Door Cinema Club onder andere backstage bij de 3FM-studio op Lowlands. Daar ontdekte bassist Kevin hoe leuk het is om rond te scheuren in de Giel-Mobiel (vanaf 01:02 minuut).

3FM Presents Two Door Cinema Club in de HMH

Two Door Cinema Club is nog lang niet uitgetourd en Nederland wordt de komende tijd zeker niet overgeslagen. Na het spetterend optreden pas nog op Lowlands, komen ze 17 november naar Amsterdam voor een uitverkocht concert in Paradiso. En volgend jaar, op 1 maart 2013, staat er ook weer een optreden in ons landje gepland. Dan pakken ze het nog groter aan met een 3FM Presents optreden in de Heineken Music Hall in Amsterdam. 3FM geeft nog tot en met vrijdag 31 augustus kaarten weg voor het concert.

>> Win kaarten voor Two Door Cinema Club in de HMH

Two Door Cinema Club - What We See deel 1

Two Door Cinema Club - What We See deel 2

 

Meer 3FM nieuws

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen