3FM Presents: Two Door Cinema Club in de HMH

Dinsdag 21 augustus 2012 - 13:00 uur

Op vrijdag 1 maart 2013 geeft Two Door Cinema Club een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam.

Twee jaar geleden stonden ze nog in een overvolle India op Lowlands, maar dit jaar (2012) konden de jongens van Two Door Cinema Club de Alpha makkelijk aan. Two Door Cinema Club komt in 2013 terug naar Amsterdam, en wel naar de Heineken Music Hall.

Grootste optreden van de band ooit in Nederland

Two Door Cinema Club deed al meerdere uitverkochte clubtournees door Nederland. In 2010 stonden ze ook al op Lowlands en in 2011 op Pinkpop.

Op 17 november staat er een show gepland in Paradiso, maar dit is slechts het begin want 1 maart staan de Ierse pop-rockers in de HMH.

Nieuw album binnenkort uit

Op 3 september verschijnt het tweede album Beacon. Het Ierse gezelschap reisde af naar Los Angeles om daar samen met producer Jacknife Lee (Bloc Party, U2, REM) het album in zijn thuisstudio op te nemen.

De single ‘Sleep Alone’ van dit tweede album smaakt naar meer en belooft veel voor de komende nieuwe liedjes en optredens!

Two Door Cinema Club film What We See

Wil jij wel eens weten wat Two Door Cinema Club allemaal meemaakt "on tour"? Dat kan nu, want de drie mannen hebben een film gemaakt waarin ze laten zien wat ze allemaal backstage meemaken terwijl ze de wereld rond touren. Bekijk hier alvast een voorproefje van What We See.

Meer 3FM nieuws

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen