Ron Howard maakt film over festival van Jay-Z

Donderdag 16 augustus 2012 - 10:36 uur

New York Post meldt dat Jay-Zs festival Made In America het onderwerp wordt van regisseur Ron Howards nieuwe film.

De eerste editie van Made In America vindt begin september plaats in de Amerikaanse stad Philadelphia. Jay-Z heeft al een mooie line-up geregeld; Drake, Pearl Jam, Run-DMC, Skrillex, Rick Ross, Miike Snow, Odd Future en Janelle Monáe zijn bevestigd voor zijn tweedaagse festival. Zijn vrouw Beyoncé is nog niet officieel bevestigd maar de kans is groot dat zij er ook bij is.

Film vanuit Jay-Zs perspectief

Voor de Nederlandse muziekliefhebbers wordt het een duur grapje om bij Made In America te zijn maar gelukkig brengt de Ron Howard uitkomst. De regisseur gaat samen met producent Brian Grazer het festival verfilmen. Grazer vertelde het nieuws aan New York Post.

“The festival showcases 20 pre-eminent artists that speak to the new generation. I am producing the film with Steve Stoute and Jay. Ron is directing. It is going to be born through Jay-Z’s perspective . . . how he puts the event together. Jay stayed the king for a very long time . . . I can’t even begin to explain how he is capable of remaining relevant. He is a phenom, like a musical Michael Jordan.”

Ron Howard en Brian Grazer

Grazer is erg te spreken over Jay-Z, maar die mag op zijn beurt ook blij zijn met het duo Howard en Grazer, want dat zijn zeker niet de minsten. Samen maakten ze o.a. 8 Mile (met Eminem), The Da Vinci Code en de met Oscars overladen film A Beautiful Mind.

Meer 3FM nieuws

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen