Beyoncé en Jay-Z best verdienende stel

Donderdag 9 augustus 2012 - 10:17 uur

Supersterren Beyoncé en Jay-Z staan op nummer 1 in de Forbes 'World's Highest Paid Celebrity Couples' lijst van 2012.

Er zijn dit jaar al behoorlijk wat heel goed betaalde beroemde stellen uit elkaar gegaan. Denk aan Katy Perry en Russel Brand, Heidi Klum en Seal, Tom Cruise en Katy Holmes en zeer recent de Twilight-sterren Robert Pattinson en Kristin Stewart. Toch zijn er ook nog celebrities die het wel met elkaar weten uit te houden. Het Amerikaanse tijdschrift Forbes heeft die stellen gerangschikt op de hoeveelheid geld ze in het gezamelijke laatje brengen.

The World's Highest-Paid Celebrity Couples

Bovenaan de lijst met meest verdienende beroemde stellen staan Beyoncé en Jay-Z. Samen hebben ze in het afgelopen jaar (gerekend van mei 2011 tot mei 2012) zo'n 78 miljoen Amerikaanse dollar verdiend, is de schatting van Forbes. Dat is omgerekend in euro's iets meer dan 63 miljoen.

Ondanks dat Beyoncé het een groot deel van 2011 rustig aan heeft gedaan, vanwege de geboorte van hun dochtertje Ivy Blue, haalde zijn het grootste deel van het gezamenlijke geld binnen. Zij was goed voor 40 miljoen dollar.

Top 3 meest verdienende beroemde stellen

Beyoncé en Jay-Z worden op de voet gevolgd door de nummer één van afgelopen jaar. Dat zijn supermodel Gisele Bunchen en haar quarterback Tom Brady, met een gezamenlijk inkomen van 72 miljoen dollar. Op drie staan de Beckhams. Voormalige Spice Girl Victoria en voetballer David verdienden in 12 maanden 46 miljoen dollar.

 

Meer 3FM nieuws

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen