Meer NPO
STER Advertentie

Singer-songwriter Xavier Rudd live bij Giel

Donderdag 2 augustus 2012 - 12:00 uur

Dinsdagochtend had Giel een tweede Australische singer-songwriter op rij in de studio. Deze keer is het Xavier Rudd.

Giel had opnieuw een singer-songwriter in de studio en ook deze komt uit Australië. Xavier Rudd kwam live op de Speelplaats zijn kunsten vertonen.

Multi-instrumentalist Xavier live bij Giel

En Xavier's kunsten zijn er heleboel. Als een echte multi-instrumentalist betaamt bespeelt hij heel veel isntrumenten, het liefst zoveel mogelijk tegelijkertijd. Tel daar de altijd fijne en vrolijke muziek bij op en je komt tot de conclusie dat het dinsdagmorgen een heel erg fijne ochtend werd.

Xavier Rudd - 'Follow The Sun'

'Let It Be' door Xavier Rudd

'Let It Be' is een veel gecoverde single. En zelfs meer dan 40 jaar na de oorspronkelijke versie van de Beatles uit 1970, staat het nummer weer in de Mega Top 50. Dit keer in de uitvoering van Mike Massé. Hij nam 'Let It Be' op om geld op te halen voor zijn zieke zoontje Noah. Beluister hieronder de versie van Xavier, die de klassieker op zijn beurt weer zong bij Giel.

 

>> Check de site van Giel

Meer 3FM nieuws

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen

Als je deze optie kiest worden je gegevens opgeslagen in een cookie. We gebruiken deze cookie alleen zodat je deze gegevens niet elke keer opnieuw hoeft in te vullen.

Je moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement