Rapper stuurt negatief-tweetende fan weg uit concertzaal

Vrijdag 20 juli 2012 - 17:39 uur

De Amerikaanse MC Chris heeft tijdens een concert een fan weggestuurd die negatief heeft twitterde over zijn voorprogramma.

Mike Taylor ging 18 juli naar een optreden van Pwerglove en MC Chris, twee Amerikaanse rappers die nerdcorde maken (rap met beats en onderwerpen gericht op 'nerds'). Mike was niet ondersteboven van voorprogramma Richie Branson en twitterde hier over. Dit had hij beter niet kunnen doen.

MC Chris neemt Richie Branson in bescherming en stuurt Mike weg

Mike twitterde de tekst "Dear nerd rapper opening for Powerglove/mc chris. You're not good enough to pander to me. Better luck next time." MC Chris, een van de twee hoofdacts, las deze tweet en riep de security erbij om Mike eruit te gooien.

Mike kreeg zijn geld terug en schreef zijn frustratie van zich af

Het management van de zaal waar het concert werd gehouden verontschuldigde zich en gaf Mike zijn geld terug, maar hij moest wel de zaal uit. In paar tweets en een lange post op sociale nieuwssite Reddit uitte Mike zijn frustratie. Het Reddit-artikel belandde op de voorpagina van de website en werd hierna opgepikt door lokale media.

MC Chris zegt sorry tegen Mike via Youtube en Twitter

MC Chris heeft inmiddels via Twitter en Youtube sorry gezegd tegen Mike. De reden dat MC Chris zo fel reageerde was omdat hij Richie Branson in bescherming nam. Het was namelijk Richie Branson's allereerste tournee, MC Chris wou niet dat negatieve berichten de rapper zouden schaden.

Meer 3FM nieuws

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen