Nu op 3FM: -

Green Day previewt nieuwe single 'Oh Love'

Donderdag 12 juli 2012 - 13:47 uur

De Amerikaanse punkrockers hebben een snippet van de eerste single van hun ¡Uno! ¡Dos! ¡Tré! albumtrilogie online gezet.

De single 'Oh Love' verschijnt maandag 16 juli, maar voor wie niet meer kan wachten is er nu al een hele korte preview. 'Oh Love' is het allereerste wat de mannen van Green Day van hun aankomende albumtrilogie uitbrengen. Beluister hem onder aan deze pagina.

¡Uno! ¡Dos! ¡Tré!' Green Day

Het Green Day-albumreleasefeest start op 24 september, met de release van ¡Uno!. Opvolger ¡Dos! verschijnt op 13 november. Trilogiesluiter ¡Tré! heeft als releasedatum 15 januari meegekregen. 

2 docu's over Green Day

Eerder deze week maakte de band ook bekend dat de release van de trilogie wordt aangevuld met twee bijbehorende documentaires. Filmmakers Tim Lynch (producer van Green Day: Bullet in a Bible) en Tim Wheeler (co-producent en editor van The White Stripes Under Great White Northern Lights) zijn samen bezig met een 'making of' van ¡Uno! ¡Dos! en ¡Tré!'. De tweede documentaire wordt gemaakt met vintage beelden van Green Days pre-Dookiedagen.

Bekijk de preview van 'Oh Love'

Meer 3FM nieuws

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen