Nu op 3FM: -

Madonna flasht borst in Istanbul

Maandag 11 juni 2012 - 10:17 uur

De 53-jarige Madonna trok tijdens haar concert in Istanbul bewust haar bh naar beneden om haar borst te laten zien.

Kon de tepelflash van Janet Jackson in 2004 - inmiddels ongedoopt tot nipplegate - met een beetje goede wil nog doorgaan voor een ongelukje, dat is niet het geval bij Madonna's actie van afgelopen weekend. Ze trok tijdens haar optreden in de Turkse hoofdstad doelbewust haar bh naar beneden om zo alle concertbezoekers een blik op haar borst te gunnen.

'Human Nature' striptease

Madonna deed haar flashactie tijdens het nummer 'Human Nature'. Blijkbaar vond ze het nodig om het nummer nog eens extra kracht bij te zetten met een striptease. Een van de fans in het publiek filmde het en zette het online. Bekijk de beelden onder aan dit bericht.

Le Pen woedend op Madonna

De superster is eind mei begonnen met een grote tour rondom de release van haar album MDNA. Hoewel ze dus pas net met haar tourkaravaan op weg is, is dit niet haar eerste controversiële actie. Bij de aftrap van haar tour in Tel Aviv, werd duidelijk dat ze in haar show de afbeelding van de Franse politica Marine Le Pen gebruikt.  Ze vergelijkt Le Pen in een videoprojectie met Hitler. De politica is hier woedend over.

>> Meer over Le Pen versus Madonna

Meer 3FM nieuws

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen